|
|
|
JOULU MENU 2017
JUL MENY. 2017.
1. Jultallrik
Julskinka, morot- och kålrotslåda, potatis med senapssås, rosollsallad
samt kaffe och jultårta 21,00 €
Meny 2-4: Minimi 10 personer
Ingår i meny 2-4: Förrätt: tunnbrödsrulle med kallrökt lax och pepparrotsgrädde
Efterrätt: apelsinparfait med kanelgrädde och pepparkakskross
2. Fylld kalvfile med Oravaisskinka 33,80 €
Gräddsås och våffelpotatis
3. Helstekt oxfile 46,00 €
Rödvinssås och vitlökspotatisbädd
4. Broilerfile inlindad i bacon och fylld med fetaost 33,80 €
tomat-paprikasalsa och saffransris
Meny 5-6: Minimi 30 personer och
7 dagars förhandsbeställning
5. Indiskt ståendebord 49,90 €/per
Förrätter: Samosa med mintchuttney, grönsallad med rödlök
Varmrätter: Chicken tikkamasala, Daalmakhani, mixade grönsaker, chicken korma, porkvindaloo, palakpaneer, raita, kryddat ris och naanbröd
6. Julbord 49,90 €/per
5 slag av köttuppskärningar
Julskinka, köttbullar, morots- och kålrotslåda, ägg
7 slags fiskuppskärningar
5 sallader, potatis, senapssås, äppel- och kanelkräm
Vi förbehåller oss rätten att ändra i menyerna med kort varsel beroende på råvarans tillgänglighet
|
|
|